Workshop voor Gespreksleiders Visitatie en Kaderhuisartsen

Ben je Kaderhuisarts of Gespreksleider Visitatie? Als Kaderhuisarts en als Gespreksleider Visitatie heb je veel te bieden aan de Nederlandse huisartsen. Wat zou het mooi zijn als nog meer huisartsen gebruik maakten van jouw expertise op dit gebied!

Als Kaderhuisarts heb je van alles in de aanbieding waarmee je in jouw regio de zorg op jouw deelgebied kunt optimaliseren. En toch heb je soms moeite om dat onder de aandacht te brengen bij je collega’s.

Of je bent Gespreksleider Visitatie, en weet dat het visitatieprogramma een goed instrument is. Dat de huisartsen die er aan deelnamen er erg tevreden over zijn. Maar niet altijd weet men jou te vinden...

Hoe breng je je mogelijkheden onder de aandacht op een leuke manier die ook nog het beoogde resultaat oplevert? En hoe maak je duidelijk wat jouw werkzaamheden mogen kosten? In deze workshop leer je hoe je de kans vergroot op het vinden van meer opdrachten / klanten, op een manier die bij jou past!

Workshopleiding

De workshop wordt verzorgd door Mijke Reijndorp-van Baarlen van Dreamfactory. Zij zijn specialisten in klantcontacten voor inhoudelijke professionals; zoals juristen, ingenieurs, artsen en andere beroepen waarbij de vakinhoud belangrijk is, en die minder affiniteit hebben met het verwerven van klanten en opdrachten.

In deze korte krachtige workshop, die het NHG samen met Dreamfactory organiseert, krijg je praktische tips en simpele handvatten aangereikt, die je direct –tijdens de workshop al- in de praktijk brengt, zodat je de dag erna meteen meer beslagen ten ijs komt! Resultaat gegarandeerd.

Programma

  • Drie obstakels bij het onder de aandacht brengen van je diensten als kaderhuisarts/gespreksleider visitatie (en wat eraan te doen?)
  • Drie makkelijkste manieren om een nieuwe ‘cliënt’ te verkrijgen
  • De kracht van vertrouwen
  • LES: Leerpunten, Eye-openers en Stof-tot-nadenken!

Schrijf je nu in, want er is beperkt plek!

Dankzij een bijdrage van het NHG bedraagt je investering voor deze workshop 95 euro.

Hartelijke groet van
Liesbeth van der Jagt (NHG) & Mijke Reijndorp (Dreamfactory)

Praktische informatie

Datum: 
donderdag 22 november 2018 16:00
Locatie: 
Green Village, Nieuwegein
Kosten: 
€ 95,-

Agenda

25 jun
Kontakt der Kontinenten, Amersfoortsestraat 20, 3769 AS Soesterberg