Visitatievoorlichters helpen u graag in 2016!

Wilt u meer weten over de visitatie, maar weet u niet hoe en waar te beginnen? De visitatievoorlichters helpen u graag op gang!

Een team van visitatievoorlichters staat voor u klaar om workshops over het visitatieprogramma gericht op het individueel functioneren te verzorgen. Deze voorlichters zijn enthousiaste gespreksleiders visitatie en komen op uw uitnodiging langs om u en uw collega’s gericht te informeren en vragen te beantwoorden. U kunt een visitatievoorlichter uitnodigen bij een door u geplande of te organiseren bijeenkomst, zoals een hagro, toetsgroep, EKC of Wagro.

Leven bij u of uw collega’s vragen zoals:

  • Wat houdt het visitatieprogramma in?
  • Hoe kan ik visitatie op een effectieve manier doen?
  • Wat levert visitatie mij persoonlijk op?
  • Wat kan ik doen met mijn persoonlijk ontwikkelplan ?

Of wilt u ervaringen uitwisselen? Dan kunt u een beroep doen op een voorlichter visitatie!

Organisatie in eigen hand

Het verzoek om een workshop kan komen vanuit uw netwerk of groep van huisartsen uit het hele land. Het netwerk of de groep zorgt zelf voor de organisatie van de workshop (locatie, informeren en uitnodigen van deelnemers) en het benaderen van een visitatievoorlichter. U kunt daarvoor het overzicht van het team visitatievoorlichters (pdf) raadplegen en vervolgens afspraken maken met de gewenste voorlichter over de inhoud, tijdstip en duur. U hoeft de voorlichter geen vergoeding te betalen.

Vragen?

Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met het Bureau Visitatie Huisartsen, telefoon 030-2823795 of per e-mail: info@mijnvisitatie.nl